Oké, je diner of borrelplank is gefixt. Maar hoe zorg je ervoor dat dit dé get-together wordt waar iedereen het volgend jaar nog over heeft? Met dé ultieme stylingtips van momfluencer en lifestyle-koningin Lizet Greve is dat supersimpel! En alles is budgetproof.

1. Meer kleur = altijd beter!

Kleur is feestelijk! Dus waarom zou je dit niet doorvoeren in je eten? Kies tijdens het samenstellen van je diner of borrel voor kleurrijke groentes. Met een bieten cheese cake en hasselback pompoen heb je een superfeestelijke basis!

2. Laagjes, laagjes, laagjes...

Laagjes? Jazeker! Zet tijdens je diner niet één bord neer, maar zet er een kleiner bord bovenop en top het af met een schaaltje als derde laag. Zo geef je je servies een hele nieuwe look. Zet er een wijn- én waterglas bij, vouw wat keukenpapier feestelijk om en je tafel ziet er al meteen supergezellig uit. 

3. Wees creatief

Je hoeft echt geen bakken met geld uit te geven! Wees creatief met de versiering en afstyling. Hoe leuk is het om je tafel te decoreren met kruiden of dingen die je ook in je eten hebt gebruikt?

Denk aan verse groentes en fruit op een prikker in een glas, of blaadjes munt op een bordje. En natuurlijk droogbloemen! Droogbloemen op tafel maakt het extra gezellig en dit is decoratie die je daarna niet weg hoeft te gooien maar voor altijd meegaat!

4. Maak het mooier

Heel belangrijk, want het zit ‘m in de details. Zet dus vooral geen plastic flessen of voorverpakt eten op tafel, maar serveer het in een leuk potje of schaaltje. Een schoongemaakt mosterdpotje ziet er al veel leuker uit dan zo’n grote gele tube mayonaise.

Meer inspiratie = natuurlijk ook altijd beter. Ontdek het hier!

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar