Gezonde én leuke traktaties voor kids zijn helemaal niet moeilijk. Duik samen de keuken in voor deze leuke groente- en fruitsnacks om te trakteren op school of om zelf op te eten!

Berenboterhammen

Besmeer een boterham met pindakaas en snijd een banaan in plakjes. Gebruik drie plakjes banaan voor de oren en neus van het beertje. Met blauwe bessen maak je de ogen en neus af. Smullen maar!

Stoere snackautootjes

Snijd een kuiltje in de snackkomkommers en plak daar de tomaat in. De wieltjes prik je vast met zoute sticks en de krakelingen en oogjes plak je op met pindakaas.

Rupsen en slakken

Vul reepjes bleekselderij met roomkaas en pindakaas en beleg ze met blauwe bessen en schijfjes appel. Snoepoogjes erop en smullen maar!

Schattige groente- en fruitrupsen

Rijg een cherrytomaat en druiven op een satéstokje. Plak met wat pindakaas de oogjes (blauwe bessen) op de cherrytomaat. Gezond snoepen!

Stekelige fruitegels

Voor deze schattige fruitegel snijd je een peer door midden en schil je deze. Je prikt druiven in de gehalveerde peer met een satéprikker en plakt de blauwe bessenoogjes vast met een beetje pindakaas.

Wil je meer inspiratie voor kids? Deze recepten zitten vol verstopte groente!

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar