stomen

De Noordhuys Group, Tomaten

Adresgegevens

De Noordhuys Group
Oudelandsedijk 2b
3255LN Oude-Tonge

Bekijk
op kaart

Adres

De Noordhuys Group
Oudelandsedijk 2b
3255LN Oude-Tonge

Contact met de teler

De Noordhuys Group

Met een areaal van 38,5 hectare, een modern verpakkingsbedrijf en een mensgericht uitzendbureau is de Noordhuys Groep uitgegroeid tot een toekomstgericht tuinbouwbedrijf. Noordhuys Tomatoes, Noordhuys Packing en Noordhuys People vormen samen de pijlers van de Noordhuys Groep. De focus van Noordhuys ligt op het produceren en verpakken voor de Europese retail. Groei staat niet alleen centraal in de kassen op onze teeltlocaties, maar ook in het ontwikkelen van onze medewerkers en het realiseren van verdere bedrijfsuitbreiding.

Ons Bedrijf

De oorsprong van de Noordhuys Groep ligt in Oude-Tonge waar Theo van Noord in 2001 is gestart met tomatenteelt. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de drie entiteiten, namelijk Tomatoes, Packing en People.

Noordhuys Tomatoes

Noordhuys Tomatoes is een modern teeltbedrijf met meerdere teeltlocaties in Nederland. Het bedrijf teelt het jaarrond op duurzame wijze smaakvolle producten, zoals diverse tomaten en komkommers, voor internationale supermarktketens, groothandelaren en foodservice bedrijven. Klantfocus, specifiek op Europese retailklanten, staat centraal binnen de bedrijfsvoering van het bedrijf. Het totale oppervlakte bedraagt in 2023 38,5 hectare.

 

Noordhuys Tomatoes is aangesloten bij de Coöperatie Coforta van The Greenery. The Greenery beheert de afzet van onze producten. Door een intensieve samenwerking met The Greenery en het verpakkingsbedrijf van Noordhuys Packing worden de teelten van Noordhuys Tomatoes zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de (retail)klant. Door de focus te leggen op kostenefficiëntie en de hoogste standaard van hygiëne heeft Noordhuys Tomatoes bewezen een betrouwbare producent te zijn. Dit wordt bevestigd door de langlopende samenwerkingsverbanden met toeleveranciers en eindklanten.

Noordhuys Packing

Noordhuys Packing is een modern en dynamisch verpakkingsbedrijf met locaties in Oude-Tonge en Steenbergen. In 2007 is het verpakkingsbedrijf opgericht in Oude-Tonge en gegroeid tot een professioneel bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van diverse AGF-producten in elke gewenste verpakking door de klant. Klantfocus staat in het hele proces van Noordhuys Packing centraal. De diensten bestaan onder andere uit flowpacken, crossdocken, top seal, op depot niveau klaarzetten van orders en andere sorteer-/uitzoekwerkzaamheden. Noordhuys Packing kiest gericht voor certificeringen die in lijn zijn met de wensen van klanten en stelt zichzelf als doel het hoogste niveau te behalen. Wij zijn onder andere in het bezit van geldige BRC AA+, TESCO TPPS, SKALL en SMETA certificaten. Eind 2021 is Noordhuys Packing gegroeid met de vestiging in Steenbergen.

Noordhuys People

Noordhuys People is een uitzendbureau dat het inhuren van tijdelijke medewerkers (uitzendkrachten) verzorgt voor de entiteiten Noordhuys Tomatoes en Noordhuys Packing. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Noordhuys People een groot netwerk opgebouwd in Oost-Europa voor de werving en selectie van uitzendkrachten.

Noordhuys People wil een uitstekende begeleiding bieden voor haar uitzendkrachten en haar opdrachtgevers voorzien van gemotiveerde en allerbest presterende werkkrachten. Dit zorgt ervoor dat er binnen de Noordhuys groep gewerkt wordt met gemotiveerde en kwalitatief goed presterende uitzendkrachten, zodat de (retail)klant dagelijks verwend wordt met een eerlijk en smaakvol product. Op persoonlijke wijze worden huisvesting, vervoer en de verloning van ca. 200 uitzendkrachten naar Nederlandse maatstaven georganiseerd. De werving en selectie vindt met zorg plaats evenals het begeleiden van de uitzendkrachten tijdens hun werkzame periode bij Noordhuys Tomatoes of Noordhuys Packing. Het doel hiervan is de uitzendkrachten te motiveren, de betrokkenheid te vergroten en het biedt hun mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Uiteindelijk zijn het onze mensen die het mogelijk maken de hoogste kwaliteit te (blijven) leveren voor de Europese retail.

Zie voor meer informatie onze website www.noordhuys.nl

6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
9.jpg
10.jpg
8.jpg
7.jpg