stomen

Aardbeienkwekerij de Ruiter BV, Aardbei teler

Adresgegevens

Aardbeienkwekerij de Ruiter BV
Voompad 28
4265HX Genderen

Bekijk
op kaart

Adres

Aardbeienkwekerij de Ruiter BV
Voompad 28
4265HX Genderen

Contact met de teler

Aardbeienkwekerij de Ruiter BV

Wouter de Ruiter teelt aardbeien op zijn aardbeienkwekerij in Genderen. Het bedrijf is in 1986 ontstaan en teelt sinds 1990 alleen maar aardbeien. Lees hier alles over hoe de aardbeien hier geteeld worden!

Van aardbeiplant tot aardbei

De teelt van aardbeien begint bij de inkoop van aardbeiplanten. We zorgen dat de planten van de best mogelijke kwaliteit zijn en kopen deze bij een gecertificeerde kweker. We telen aardbeien binnen en buiten waardoor we op verschillende momenten in het jaar kunnen oogsten. De aardbeien uit de kas worden van april tot december geoogst, en de aardbeien buiten worden in juni geoogst. Een deel van de aardbeienplanten staan op hoge stellingen, zodat de aardbeien staand geoogst kunnen worden. Ook zorgen de hoge stellingen dat er geen ongewenste insecten op af komen.

Gezellige werksfeer

In het hoogseizoen werken we met seizoensmedewerkers. Elk seizoen hebben we een vaste groep scholieren dij bij ons komen werken. We vinden het belangrijk dat de werksfeer gezellig is en weten dat als werknemers het goed naar hun zin hebben, de productiviteit ook omhooggaat. We vinden het leuk dat jongeren uit de omgeving graag bij ons werken en elke zomer terugkomen!

Elk jaar komt dezelfde groep scholieren bij ons werken!
fotos_001.jpg
fotos_003.jpg
fotos_004.jpg

Onze producten