stomen

Zomerfruit-Mojito met kurkuma

Receptinformatie

Smoothies en dranken
2 personen
Bijgerecht
5-10 min

Proost! Speciaal voor het Zomerfruit Festival dook Isabel van De Hippe Vegetariër voor ons de keuken in. En dit keer niet voor een lekkere vega-creatie, maar een superverse en vooral zomerse mocktail. Dit wil je proberen!

Voorbereiding

Serveren

Voorbereiding

Doe de kurkuma, kristalsuiker en munt in een glas en kneus het geheel met een cocktailstamper.

Voeg de frambozen toe en kneus nogmaals.

Doe rode bessen en ijsblokjes in het glas, knijp de partjes sinaasappel uit en voeg vervolgens ook de sinaasappelpartjes toe aan het glas.

Let op: je hebt maar een halve sinaasappel per twee glazen nodig. De rest mag je ondertussen lekker opsnoepen.

Roer de ingrediënten door elkaar met een lange lepel.

Serveren

Voeg bruiswater aan het glas toe en serveer!

Tover jij je mocktail liever om tot cocktail? Doe er dan een scheutje rum bij.