stomen

Zalm taco’s met rucula

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht

TIP: Houd je niet van zalm? Je kunt dit gerecht natuurlijk ook met een andere vissoort maken zoals kabeljauw of gewoon met kip.

Zin in een lekkere, simpele en snelle maaltijd die binnen 30 minuten op tafel staat? Probeer eens dit recept voor zalm taco’s. Wij hebben de zalm taco’s gevuld met crème fraîche, komkommer en rucola. Maar je kunt natuurlijk ook voor andere ingrediënten zoals ijsbergsla en tomaat." Zo maak je het! Giet een scheutje olie in een pan en bak de zalm in circa 5 minuten gaar. Ondertussen warm je de wraps in 10 seconden op in de magnetron en snijd je de komkommer met kaasschaaf in plakjes. Als de zalm gaar is, verwijder je eventueel de huid (als die er nog op zit) en snijd je hem in kleine stukjes. Breng de zalm op smaak met het chilipoeder en een snufje zout en peper. Smeer een laagje creme fraiche over de wraps, leg hier wat rucola en komkommer op en als laatste wat stukjes zalm. Vouw de wraps vervolgens dubbel of rol ze op.