stomen

Wrap met broccoli, kipfilet en cashewnoten in Oosterse kerriesaus

Receptinformatie

Wraps
4 personen
Lunchgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Maak de broccoli schoon. Schil de harde stengeldelen (of trek de opperhuid van de stelen af) en snijd deze in dunne, korte reepjes.

Snijd de broccolirozetten van de stelen af en snijd ze overlangs in kleine roosjes.

Snijd de kipfilet in blokjes of reepjes. Bestrooi ze met zout, peper en kerriepoeder.

Koken

Verhit een wok of wijde braadpan. Voeg de olie of de boter toe en bak de kip om en om bruin en bijna gaar.

Voeg de honing of bruine basterdsuiker en gember toe, laat even karameliseren en bak vervolgens de broccoli 2-3 minuten mee.

Schenk de bouillon erbij, breng alles aan de kook en kook de broccoli beetgaar. Bind het vocht met aangelengde maïzena of met allesbinder.

Verwarm de wraptortilla’s zoals aangegeven op de verpakking.

Serveren

Leg op ieder bordje een tortilla, verdeel een deel van de vulling met wat cashewnoten eroverheen en rol de tortilla op of vouw er een envelopje van. Serveer per persoon 2 wraptortilla’s.