stomen

Worteltjes, zoete aardappel en courgette met vissticks

Receptinformatie

Groentengerecht
4 personen
Hoofdgerecht
30-40 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Voorbereiding

Zet de oven aan op 180°.

Schil de zoete aardappelen en wortelen. Snijd alle groente in stukjes. Zorg ervoor dat je de groentes even groot snijdt. Houd de courgette apart.

Koken

Voeg gesneden wortelen en aardappel toe aan een hete pan met een beetje olijfolie . Bak ze langzaam. Zet het vuur zachter, gedurende 15-20 minuten.

Voeg na 10 minuten de courgette er aan toe. En roerbak alles langzaam licht bruin, knapperig en gaar.

Voeg een klontje boter toe en veel verse dragon bladeren toe en breng op smaak met zout.

Plaats de vissticks op een bakplaat in het midden van de oven en gaar ca. 12 tot 15 min. Draai de vissticks na ongeveer 6 minuten om.

Als de groente nog niet zo gaar zijn als je zou willen bak je ze natuurlijk nog wat langer.