stomen

Visfilet met rabarber-honingsaus

Receptinformatie

Visgerecht
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Koken

Bestrooi de visfilet met zout, peper en bloem. Bak de vis in de hete boter in 3-4 minuten per kant bruin en gaar. (U kunt de vis ook pocheren.)

Maak intussen de rabarber schoon en snijd de stelen in stukjes van circa 2 cm. Kook de rabarber in 6-8 minuten gaar met de azijn, honing, gember en het water.

Laat de rabarber als compote of pureer de stukjes met de staafmixer tot moes. Voeg de mosterd met zout en peper naar smaak toe en bind de saus met aangemengde maïzena of met allesbinder tot de gewenste dikte.

Serveren

Serveer de rabarbersaus met de gebakken (of gepocheerde) vis.