stomen

Vijf groente met noedels en tofu

Receptinformatie

Noedels
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Bereid de glasnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken.

Snijd ondertussen de tofu in blokjes van ca. 1 cm, de shiitake doormidden, de prei en Chinese kool en wortel in reepjes en de paprika in stukjes.

Maak de taugé schoon.

Koken

Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el olie in en wok de tofu heel rustig 4 min. Voeg de shiitake en alle groenten (op de taugé na) toe en roerbak 4 min.

Zet het vuur laag. Schep de glasnoedels en taugé erdoor. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.

Serveren

Schep de tofu met 5 groenten en de glasnoedels in 4 grote kommen of op diepe borden. Knip de koriander (steeltjes en blaadjes) erboven fijn.

Voeg voor een niet vegetarische variant met de Wok Paste hamblokjes of garnalen toe. Ook lekker om er op het laatst grof gehakte pinda’s aan toe te voegen.