stomen

Tiramisu met zacht-fruit

Receptinformatie

Dessert
4 personen
Nagerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Serveren

Voorbereiding

Druk 200 g frambozen door een zeef en roer het opgevangen sap met 2 eetlepels basterdsuiker en citroensap (naar smaak) door elkaar tot een gladde frambozensaus.

Klop de slagroom met 3 eetlepels basterdsuiker lobbig.

Voeg de mascarpone toe aan de slagroom en 1/3 deel van de frambozensaus. Meng dit tot een lobbig mascarponemengsel.

Was de aardbeien en snijd de aardbeien in vieren. Schep deze in een kom met de overige frambozen door elkaar.

Serveren

Leg op elk bord 3 lange vingers naast elkaar. Schep er wat frambozensaus, mascarponemengsel en zacht-fruit op. Herhaal deze stap voor een tweede laag.

Ook lekker met ander zacht-fruit zoals blauwe bessen of rode bessen.