stomen

Stoofschotel met spruitjes

Receptinformatie

Vleesgerecht
4 personen
Hoofdgerecht
Meer dan 60 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijd het rundvlees in plakken van 1,5 cm.

Bak het vlees in gedeelten in de hete olie rondom bruin.

Bestrooi het vlees met zout en peper.

Leg al het vlees terug in de pan en strooi de basterdsuiker en de bloem over het vlees. Schep alles goed om.

Koken

Verwarm het bier en de bouillon en schenk deze bij het vlees.

Voeg de laurier, kaneel en tijm toe en schep om.

Stoof het vlees in 2½ - 3 uur zachtjes gaar.

Maak intussen de spruitjes schoon en stoof deze de laatste 12-15 minuten mee met het vlees.

Serveren

Serveer met aardappelpuree of pasta.