Receptinformatie
Een ovenschotel binnen 30 minuten? Ja, dat kan. Je doet wat bakwerk vooraf en schuift de schotel daarna 15 minuutjes je oven in. Intussen snijd jij een knapperig stokbrood in dikke plakken. Eet smakelijk!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de paprika’s schoon en snijd in blokjes.
Pel en snipper de ui en knoflook.
Klop de eieren los met de Italiaanse kruiden, de geraspte mozzarella, 1 theelepel zout en zwarte peper.
Koken
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de paprikablokjes, uiensnippers en knoflook 5 minuten.
Voeg de krielaardappeltjes toe en bak 5 minuten mee.
Doe het mengsel over in een ovenschaal en schenk de geklopte eieren erover uit.
Zet de schaal in de oven en bak de paprikaschotel in 15 minuten gaar.
Serveren
Serveer met een stokbroodje en eventueel wat veldsla
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.