stomen

Snelle paprikaschotel uit de oven

Serveer met veldsla!

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Een ovenschotel binnen 30 minuten? Ja, dat kan. Je doet wat bakwerk vooraf en schuift de schotel daarna 15 minuutjes je oven in. Intussen snijd jij een knapperig stokbrood in dikke plakken. Eet smakelijk!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de paprika’s schoon en snijd in blokjes.

Pel en snipper de ui en knoflook.

Klop de eieren los met de Italiaanse kruiden, de geraspte mozzarella, 1 theelepel zout en zwarte peper.

Koken

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de paprikablokjes, uiensnippers en knoflook 5 minuten.

Voeg de krielaardappeltjes toe en bak 5 minuten mee.

Doe het mengsel over in een ovenschaal en schenk de geklopte eieren erover uit.

Zet de schaal in de oven en bak de paprikaschotel in 15 minuten gaar.

Serveren

Serveer met een stokbroodje en eventueel wat veldsla