stomen

Roti à la Nico

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht

Aardappelen schillen en in 8-en snijden.

Kip in de olie zachtjes aanbakken. Uien en knoflook in kleine stukjes gesneden bij de kip doen en langzaam laten bakken.

Aardappelen toevoegen, samen met een liter water en 2 blokjes bouillon en 2 theelepels kerriepoeder. Pan met deksel ongeveer 30 min. laten pruttelen.

Sperziebonen toevoegen en nog 20 min laten pruttelen, niet koken!

Shoarmabroodjes zoals omschreven op de verpakking in de oven bakken. Let op dat ze niet te bruin worden.

Peper en zout toevoegen, dat doe je op gevoel en smaak. Evt. nog meer kerriepoeder toevoegen.

Roti a la Nico in schaaltje serveren en shoarma broodjes er los bij serveren.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge