stomen

Roerbak van witte kool en spruitjes

Receptinformatie

Rijst
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Winterse spruitjes in een zomerse roerbak. Dit wil je!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Maak de witte kool schoon en snijd fijn.

Maak de spruitjes schoon.

Maak de rode paprika schoon en snijd in repen.

Snijd de kipfilets in reepjes en bestrooi licht met zout en peper.

Koken

Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Kook de spruitjes in 5 minuten beetgaar.

Verhit de olie in een wok of grote braadpan.

Bak de kipfiletreepjes al omscheppend 3 minuten.

Voeg de witte kool, spruitjes, paprika, sambal oelek en ketjap manis toe en roerbak het geheel nog 5 minuten.

Serveren

Knip de selderij boven de roerbak van groente en kip en serveer met de zilvervliesrijst.