stomen

Regenboog bami

Serveer met frisse komkommer salade

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Een bordje vol kleur en smaak. Daar zegt zelfs de moeilijkste eter geen 'nee' tegen! Een lekkere maaltijd voor tussen de bedrijven door!

Voorbereiding

Koken

Serveren

paddenstoel Eet paddenstoelen en red de wereld: doe mee aan project paddenstoel!
mushroom mushroom

Voorbereiding

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in repen.

Was de tauge.

Pel de knoflook.

Koken

Kook de eieren in 10 minuten hard.

Verhit intussen de olie in een wok en bak de paprikarepen in 10 minuten al omscheppend knapperig gaar.

Kook de bami gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Pers de knoflook boven de paprika uit en schep de taugé erdoor.

Verhit de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Schep de bami en de ketjap door het paprikamengsel, breng op smaak met zout en peper en en doe over in een mooie kom.

Pel en halveer de eieren.

Serveren

Leg de halve eieren met de eigeelkant naar boven in een ring op de bami en schep de satesaus middenin.

Bestrooi met de sesamzaadjes.