stomen

Ratatouillepasta

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Maak alle groenten schoon, en snijd ze vervolgens in ongeveer gelijke blokjes en de tomaten in partjes. Hak de knoflook fijn en fruit deze aan in 3 eetlepels olie.

Koken

Voeg dan de overige groenten toe en bak het al omscheppend gedurende 8 minuten. Schep er na 4 minuten de oregano samen met de tomatenpartjes en tomatenpuree door. Laat de ratatouille op een laag vuur smoren.

Kook intussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing al dente.

Schep de uitgelekte tonijn door de ratatouille en laat het even meewarmen. Maak het verder op smaak met versgemalen peper.

Spatel de warme pasta door de ratatouille.

Serveren

Serveer direct in voorverwarmde diepe borden.