Rabarber limonade
Receptinformatie
Was de rabarber, verwijder het loof en snijd de rabarber in kleine stukken.
Doe de rabarber met 750 ml water, suiker, citroensap en geraspte gemberwortel in en pan en breng het zachtjes aan de kook. Schenk eventueel nog wat water bij totdat het zacht wordt.
Schenk na 20 minuten de rabarber limonade met een zeef of kaasdoek in een karaf. Plaats de karaf in de koelkast. Lekker koud schenken met een citroenschijfje, ijsblokjes en munt erbij!
Variatietip: gebruik bruisend water in plaats van kraanwater.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.