stomen

Pompoentaart

Door Healthy Kelly!

Receptinformatie

Gebak
8 personen
Nagerecht
50-60 min
Anderen vinden dit recept

Deze heerlijke en gezonde pompoentaart is volgens Kelly van Healthy Kelly makkelijk te maken en ook nog eens super lekker!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijd de pompoen in blokjes.

Hak de noten fijn.

Wel de rozijnen.

Koken

Kook de pompoenblokjes ongeveer 6 - 8 minuten tot de zacht zijn.

Mix de pompoen, het meel, eieren, zout, bakpoeder, kruiden en honing door elkaar tot het een smeuïg beslag is.

Roer de gehakte noten en rozijnen door het beslag.

Doe het beslag in een ingevette bakvorm.

Bak het in ongeveer 40 minuten op 180 graden.

Prik met een satéprikker in de taart om te zien of hij gaar is.

Serveren

Laat de taart goed afkoelen.

Besmeer de taart met volle (soja) yoghurt en decoreer hem met nog wat gehakte noten.

Kijk <a href="http://healthy-kelly.nl/pompoen-taart/"target=_blank>hier</a> voor de hele blog!