stomen

Pompoenschotel

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Dat is nog eens comfort food! De perfecte makkelijke maaltijd om mee op de bank te kruipen op die gure herfstdag.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de kool schoon, verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes.

Schil de pompoen, verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine blokjes.

Maak de aardappelen schoon of schil ze en snijd in kleine blokjes.

Koken

Bak de aardappelblokjes op een met bakpapier beklede bakplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Roerbak de pompoenblokjes 5 minuten. Voeg de kool toe en breng op smaak met kruiden of peper en zout. Roerbak nog 5-7 minuten.

Meng de eieren door de groenten en bak even mee, tot alles gaar is.

Serveren

Schep de aardappeltjes op diepe borden.

Schep het groentenmengsel op de aardappeltjes.