stomen

Pasta met gebakken artisjok

ook lekker met Parmezaanse kaas

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Tijd om weer eens met artisjok aan de slag te gaan. Makkelijk en nog lekker snel klaar ook! Deze pittige pasta smaakt naar meer.

Voorbereiding

Koken

Serveren

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!

Voorbereiding

Pel en snipper de sjalotten en het teentje knoflook.

Maak de artisjokken schoon en snijd ze in blokjes.

Snijd de salami in plakjes.

Koken

Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de sjalotten en knoflook 2 minuten.

Voeg de blokjes artisjok toe en bak 5 minuten mee.

Roer de plakjes salami erdoor en bak het geheel nog 5 minuten.

Kook intussen de fusilli in ruim water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Serveren

Giet de fusilli af en doe terug in de pan. Schep het artisjokmengsel en de rucola erdoor.