stomen

Paddenstoelenburger

Receptinformatie

Burgers
8 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de boter in een pan en bak de paddenstoelen goudbruin, laat op een stukje keukenpapier uitlekken en afkoelen.

Maal in een keukenmachine de paddestoelen tot kleine stukjes.

Koken

Maal in een keukenmachine de paddestoelen tot kleine stukjes.

Meng het gehakt met de paddestoelen, roer de kruiden erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Meng er eventueel een beetje paneermeel door als het gehaktmengsel te vochtig is, zet een paar uur afgedekt in de koelkast.

Vorm van het mengsel 8 mooie stevige hamburgers.

Verwarm een beetje olie of boter in een pan en bak de paddenstoelenburger mooi bruin en gaar, regelmatig omdraaien.

Serveren

Serveer als lunchgerecht of traditioneel op een broodje.