stomen

Ovenschotel met kabeljauwfilet paddenstoelenmix

Receptinformatie

Ovenschotel
4 personen
Hoofdgerecht
30-40 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 190 ºC.

Koken

Kook de aardappelen beetgaar en giet ze af.

Leg de vis in een ovenschaal en besprenkel met het citroensap. Bestrooi met zout en peper.

Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan. Voeg de ui en de paddenstoelen toe, bak nog 1 minuut en verdeel het paddenstoelenmengsel over de vis.

Roer de helft van de kaas en de bieslook door de room en schenk het mengsel over de vis.

Beleg met de aardappelblokjes en de plakjes tomaat en bestrooi met de rest van de kaas.

Bak de visschotel op een rooster in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi vlak voor het opdienen met de peterselie.