stomen

Omgekeerd taartje met zomerfruit

Leuk met de kids!

Receptinformatie

Gebak
4 personen
Nagerecht
20-30 min

Onder dit knapperige dakje zit zoet zomerfruit verstopt!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Laat de bladerdeegplakjes in 10 minuten ontdooien.

Maak de aardbeien schoon en halveer ze.

Schil de kiwi en snijd in stukken.

Breng 3 deciliter water aan de kook en laat 2 eetlepels van de suiker er in oplossen. Roer de limonadesiroop en het citroensap erdoor.

Koken

Schep de aardbeien en kiwi door de warme limonadesiroop.

Verdeel het fruit met het sap over 4 vormpjes met een inhoud van 1.5 deciliter.

Leg op elk vormpje een plakje bladerdeeg en knip deze 1 cm overhangend rondom de vormpjes af.

Klop het ei los en bestrijk er de bovenkanten van de bladerdeegplakjes mee in.

Strooi de suiker over het bladerdeeg en zet de vormpjes in de oven.

Bak de bakjes in 20 minuten gaar.

Serveren

Bestrooi de warme fruitbakjes met het cacaopoeder.