stomen

Omelet met kastanjechampignons

Ook perfect als snelle maaltijd!

Receptinformatie

Omelet
2 personen
Lunchgerecht
5-10 min
Anderen vinden dit recept

Elke dag een boterham met kaas tussen de middag? Lunch eens wat anders! Deze gevulde omelet is net zo snel, maar wel 2 x zo voedzaam. Zo kom je de dag wel door.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Snijd de kastanjechampignons in kwarten en de prei in ringen.

Klop de eieren los met de melk, wat peper en zout naar smaak.

Koken

Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin de prei en de champignons 4 minuten.

Schenk het eimengsel erover en draai het vuur laag. Leg een deksel op de pan en laat de omelet rustig stollen. Als het midden gaar is, de omelet op de deksel laten glijden, omgekeerd in de pan laten vallen en nog 1 minuut bakken.

Serveren

Snijd de omelet in vier punten.