stomen

Naanbrood pizza

Receptinformatie

Pizza
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Dat lekkere Indiase naanbrood is een prima pizzabodem. Beleg ‘m met rode paprikapesto en natuurlijk lekkere groente en kaas. Makkelijk en snel voor doordeweeks!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden.

Rooster de pijnboompitten. Zet apart en laat afkoelen. Snijd de knoflook in stukjes.

Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s. Snijd de rode in stukjes en de gele in flinterdunne reepjes.

Snijd de champignons en mozzarella in plakjes.

Rasp de Parmezaanse kaas en ris de blaadjes van de tijm.

Koken

Doe de rode paprikablokjes samen met de geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook, olijfolie, tijm, peper en zout in een keukenmachine en maal tot pesto. Wil je 'm echt supersnel? Je kunt ook pesto uit een potje gebruiken.

Besmeer de naanbroden royaal met paprikapesto (wat overblijft kan lekker nog op de boterham!).

Beleg de naanbroden met mozzarella, spinazie, champignonplakjes en paprikareepjes.

Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveren

Serveer één pizza per persoon.