stomen

Lasagne met paddenstoelen

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
Meer dan 60 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 C.

Koken

Smelt voor de bechamelsaus de boter in een pan op laag vuur. Laat niet kleuren. Roer de bloem erdoor en laat enkele minuten garen. Let op dat ook de bloem niet kleurt.

Voeg vervolgens onder voortdurend roeren eerst beetje bij beetje de koude melk toe en dan de bouillon. Zorg dat je een gladde saus krijgt.

Laat nog een paar minuten onder goed roeren zachtjes koken en roer er dan de geraspte kaas doorheen. Laat smelten en haal van het vuur.

Bak de paddenstoelen in een hete pan tot het vocht is verdampt en roer de olie erdoor. Bak het uitje en de knoflook even mee.

Meng de roomkaas met de peterselie, de losgeklopte eieren en 100 ml bechamelsaus. Roer door het paddenstoelenmengsel.

Vul een ovenschaal laag voor laag met paddenstoelenmix , bechamelsaus en vellen lasagne. Begin en eindig met de paddenstoelen. Bestrooi met de geraspte kaas.

Zet de schaal 45 minuten in de oven.