stomen

Knapperige salade met witte kool, appel en rozijn

Receptinformatie

Salade
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwijder de wortels van de veldsla als je die niet lekker vindt. Doe de blaadjes in een schaal.

Snijd de witte kool in fijne reepjes en voeg samen met de veldsla in de kom.

Halveer de cherrytomaatjes en snijd de halve appel in kleine blokjes. Voeg toe aan de sla en kool. Voeg ook de rozijnen toe.

Koken

Maak nu de dressing door alle ingrediënten te mengen in een apart schaaltje. Meng de dressing goed door de salade en klaar is je salade.

Serveren

Om de salade vullend te maken kun je 300 gram gerookte kip en/of 300 gram pasta toevoegen! Maar je kunt de salade natuurlijk ook combineren met gebakken aardappelen en een stukje vlees.