stomen

Jalapeño poppers met ranch dressing voor de BBQ

Receptinformatie

6 personen
Bijgerecht
20-30 min

Dit is de perfecte snack op een barbecue feestje. Pittig, knapperig, romig en leuk om te maken! Hoe heet deze jalapeño poppers zijn, bepaal jij. Een BBQ met een Mexicaanse twist!

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Snijd de pepers doormidden en verwijder de zaadlijsten. Hoe schoner je ze maakt, hoe minder pittig ze zullen zijn.

Koken

Meng de roomkaas met de cheddar, bosuien en wat peper en zout.

Vul elke halve peper met deze mix. Wikkel hier een plakje spek omheen.

Leg de jalapeño poppers in de barbecue en zorg dat ze weg zijn van het vuur.

Ze zijn klaar wanneer de kaas gesmolten en het spek knapperig is. Dit is na zo’n 20-30 minuten.

Maak ondertussen de ranch dressing door de crème fraîche, karnemelk, uienpoeder, gedroogde kruiden, zout en mosterdpoeder met elkaar te mengen.

Serveren

Serveer de jalapeño poppers met de ranch dressing.