stomen

Jalapeño poppers met ranch dressing voor de airfryer

Receptinformatie

6 personen
Bijgerecht
20-30 min

Dit is de perfecte snack op een feestje. Dit recept is pittig, knapperig, romig en leuk om te maken! Hoe heet deze jalapeño poppers zijn, bepaal jij. Heb je geen Airfryer? Deze snack is ook klaar te maken in de oven! Tel 20 graden bij de temperatuur op en vermenigvuldig de bereidingstijd met 1,5.

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Verwarm de airfryer op 200 graden.

Koken

Snijd de pepers doormidden en verwijder de zaadlijsten. Hoe schoner je ze maakt, hoe minder pittig ze zullen zijn.

Meng de roomkaas met de cheddar, bosuien en wat peper en zout.

Vul elke halve peper met deze mix. Wikkel hier een plakje spek omheen.

Bak de jalapeño poppers in de airfryer in zo’n 10 minuten knapperig en goudbruin. Ze zijn klaar wanneer de kaas gesmolten en het spek knapperig is.

Maak ondertussen de ranch dressing door de crème fraîche, karnemelk, uienpoeder, gedroogde kruiden, zout en mosterdpoeder met elkaar te mengen.

Serveren

Serveer de jalapeño poppers met de ranch dressing.