stomen

Italiaans broodje hamburger

Receptinformatie

Burgers
2 personen
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Halveer de tartaartjes platliggend elk in twee laagjes en klop ze, tussen huishoudfolie nog wat platter.

Koken

Bestrijk twee tartaarrondjes met tomatentapenade. Dek ze af met de andere twee tartaarrondjes en druk de randjes goed op elkaar. Kwast de gevulde tartaartjes aan beide kanten in met wat olijfolie.

Verhit een roosterpan of grillpan droog voor. Rooster de tartaartjes hierin aan beide kanten 3-4 minuten.

Snijd de ciabattina open en leg de snijvlakken in de roosterpan. Rooster de broodjes knapperig.

Meng de gemengde salade met de dressing en verdeel het over twee borden.

Leg op de broodbodempjes een pluk rucola. Leg daarop een gevuld tartaartje. Bestrijk de broodkapjes dik met magor en leg ze omgekeerd, dus met de kaaskant naar boven, op de tartaartjes.

Serveren

Leg de broodjes hamburger op de sla.