Receptinformatie
Met deze havermoutrepen met peer heb je een heerlijk tussendoortje voor ieder moment van de dag! Ideaal om mee te nemen naar je werk of voor in de broodtrommel van je kinderen. Tip: gebruik de Sweet Sensation peer, voor een lekkere zoete bite.
Voorbereiding
Bakvorm van 20x20 cm
Koken
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed.
Voeg de boter toe en meng met je handen. Je hoeft geen ‘bal’ deeg te hebben, je bekomt een verkruimeld deeg.
Bekleed de bakvorm met bakpapier en vul deze met 2/3e van het deeg. Duw goed aan met je handen. (Foto: Tine De Langhe)
Schil de peren, snijd in kleine stukjes en stoof deze aan op een licht vuurtje tot alles mooi zacht is. Verwijder eventueel overtollig vocht.
Verspreid de peer gelijkmatig over het deeg.
Verkruimel dan de rest van het deeg over de peer.
Bak 25 minuten in de oven.
Snijd in stukken of repen na een kwartiertje afkoelen. (Foto's: Tine De Langhe)

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.