stomen

Gnocchi met geroosterde tomaatjes

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Oh la la, bellissima! Deze heerlijke gnocchi barst van de smaak en de kleur. Een feest om op tafel te zetten!

Voorbereiding

Koken

Serveren

wintergroente kool carrot turnip Geen muffe prakkies of grootmoeders prut, maar tempura spruitjes en broodjes stamppot!
kool spruitje flake2

Voorbereiding

Was de tomaten.

Snijd de kruiden fijn.

Snipper de ui en pers de knoflook.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Koken

Besprenkel de tomaten met olie, peper en zout en zet 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Doe een scheutje olie in een pan en bak de kruiden kort krokant. Haal eruit en zet even apart.

Fruit de ui en de knoflook in de pan. Voeg de gezeefde tomaten toe en verwarm. Voeg vervolgens de room toe en roer door.

Doe de gnocchi in de saus, samen met de mozzarella en de kruiden. Warm even door tot de kaas smelt.

Serveren

Schep wat van de gnocchi op een bord.

Schep wat van de geroosterde tomaatjes erbij.

Garneer eventueel met parmezaanse kaas , extra basilicum of versgemalen peper.