stomen

Gevulde groentewraps

Varieer eindeloos met de vulling!

Receptinformatie

Wraps
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Deze wraps zijn naast lekker ook gluten- en lactosevrij. Bovendien zitten er lekker veel groenten in verstopt, ideaal dus om voor je kids te maken.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Maal de havermout tot meel.

Snijd de wortel in stukjes.

Snipper de ui.

Was en snijd de paprika en courgette in lange dunne repen.

Koken

Fruit de ui en bak het gehakt rul. Breng op smaak met peper en zout.

Pureer de wortel in een keukenmachine, voeg de eieren toe en mix. Voeg het havermeel, water en tijm, peper en zout naar smaak toe en mix tot een glad beslag. Bak 4 wraps van dit beslag.

Roerbak de paprika- en courgettereepjes kort op hoog vuur.

Serveren

Vul de wraps met rucola, gehakt en groentenreepjes.