stomen

Snel & gezond: gele courgetti met geitenkaas

Receptinformatie

Pasta
2 personen
Hoofdgerecht
5-10 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Was de courgettes en maak er spaghettislierten van met een spirelli. Heb je die niet? Je kan ook met een dunschiller dunne sliertjes maken. Dan wordt het gewoon papardelle in plaats van spaghetti!

Koken

Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder olie tot ze lichtbruin zijn. Verkruimel de geitenkaas.

Doe de courgetteslierten in een pan met kokend water en laat ze 2-3 minuten koken. Giet de slierten af en laat ze goed uitlekken.

Serveren

Verdeel de courgetti over 2 kommetjes. Verdeel hierover de geitenkaas, pijnboompitjes, blaadjes basilicum en schep om. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.