stomen

Gebakken witlof met varkensfilet en olijven

Receptinformatie

Pasta
2 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Maak de witlof schoon en snijd deze in dunne reepjes. Pers de knoflook. Snijd de ansjovisfilets in stukjes. Snijd de varkensfiletlapjes in reepjes en bestrooi deze met peper.

Ontpit de zwarte olijven.

Koken

Kook de tagliatelle in een pan ruim kokende water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet de tagliatelle af.

Verhit intussen de olie in een wok en roerbak hierin de reepjes vlees in 3-5 minuten rondon bruin en gaar. Schep de knoflook, ansjovis, olijven en kappertjes door het vlees. Voeg de witlof toe en roerbak deze 2-3 minuten mee.

Serveren

Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de witlof met varkensfilet en olijven erop. Strooi de geraspte kaas over het gerecht.