stomen

Gebakken witlof met biefreepjes

Receptinformatie

Vleesgerecht
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Maak het witlof schoon. Halveer de struikjes in de lengte en snijdt de verkregen helften doormidden of in drieën afhankelijk van de dikte van de struikjes. Dep de biefreepjes droog met keukenpapier.

Koken

Verhit een wok of wijde braadpan, voeg de olie toe en roerbak het vlees om en om goudbruin. Neem het vlees uit de pan en voeg het witlof toe met de honing en gemberwortel. Roerbak om en om tot het witlof lichtbruin ziet.

Schenk de sojasaus en bouillon erbij. Breng aan de kook, doe het vlees terug in de pan en warm even mee. Garneer voor het serveren met de koriander.

Serveren

Serveer de gebakken witlof met noedels.