stomen

Fusilli met gemengde paddenstoelen en gorgonzola

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Koken

Verhit ondertussen 1 eetlepel van de olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen al omscheppend op hoog vuur. Laat eerst het vocht verdampen en bak de paddenstoelen vervolgens snel rondom bruin.

Fruit de ui, knoflook en de rode peper zachtjes in de resterende olijfolie. Roer de paprikareepjes en de paddenstoelen erdoor en bak een minuut mee.

Verwarm de room in een grote pan en voeg de gorgonzola toe. Laat de gorgonzola al roerend smelten en schep er vervolgens het paddenstoelenmengsel, de basilicum en de warme pasta doorheen. Meng alles goed en laat al omscheppend warm worden.

Serveren

Verdeel over 4 borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.