stomen

Frisee salade Mediterraan

Receptinformatie

Salade
4 personen
Lunchgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijd de krulandijvie fijn en was ze goed af. Laat ze goed uitlekken. Ze moeten goed droog zijn. Snijd de sjalotjes, de paprika, tomaat en de komkommer in fijne stukjes. Verdeel dit over de krulandijvie. Doe er de Italiaanse kruiden bij en de olijfolie.

Koken

Rooster de pijnboompitten in een klein beetje olie, en doe dit met de olie (niet te veel) bij de salade. Verdeel de geitenkaas er door en als laatste alles door elkaar mengen.

Serveren

Een frisse salade bij pittig vlees en pasta of gebakken aardappels.

Variatietip: Eventueel kan er een dressing bijgemaakt worden van olie, azijn en een tl mosterd, peper en zout.