stomen

Exotische roerbakschotel

Receptinformatie

Rijst
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.

Dep de kipfilet droog met keukenpapier en snijd hem in smalle repen. Bestrooi de kipreepjes met de maizena, kerrie en gemberpoeder.

Maak de preien schoon en snijd ze in ringen.

Maak de wortel schoon en snijd deze in smalle reepjes.

Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes.

Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in boogjes.

Koken

Verhit de wok, wadjan of royale braadpan, voeg vervolgens de olie toe en bak de kipreepjes rondom bruin.

Voeg de groenten in gedeelten toe en bak deze goed mee.

Schenk het limoen of citroensap erbij en breng dit aan de kook.

Doe de in parten gesneden tomaten met de currypasta en de gekookte rijst erbij en schep goed om.

Serveren

Garneer met de koriander of peterselie.