stomen

Crunchy broccoli

Verrassend!

Receptinformatie

4 personen
Bijgerecht
20-30 min

Broccoli saai? Echt niet! In plaats van deze gewoon te koken, geef je hem een krokant en lekker smakelijk laagje in de oven. De kids zullen er gek op zijn!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de bovenkant van de broccoli en snijd de roosjes een paar keer door (bewaar de stelen om bijv. broccolisoep mee te maken).

Koken

Meng de broccoliroosjes met de bloem.

Klop de eieren en roer de kaas en pesto erdoor. Haal de broccoliroosjes door het eimengsel.

Dip de broccoliroosjes in het paneermeel en leg ze met enige tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveren

Serveer als bijgerecht bij de maaltijd.

Lekker met kabeljauw of pangasiusfilet en gebakken rijst.