stomen

Coolwrap lasagne

Receptinformatie

Wraps
4 personen
Hoofdgerecht
30-40 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de nerven uit de bladeren van de Coolwrap. Blancheer de bladeren kort.

Snipper de ui.

Koken

Verwarm een eetlepel olie in een pan. Fruit de uit, voeg wanneer de ui glazig is de knoflook toe.

Rul het gehakt.

Voeg de saus, de tomatenpuree, de tomaat, de paprika blokjes en de kruiden toe en laat het geheel even sudderen.

Verdeel een laagje saus over de bodem van een ovenschaal. Leg hierop een laagje gekookte witte Coolwrap bladeren.

Herhaal dit totdat de saus en de Coolwrap verdeeld zijn en eindig met een laagje saus.

Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.

Serveren

Garneer eventueel met wat geraspte kaas.