stomen

Chinese koolstamppot met kokosbanaan

Vega versie: met uienringen!

Receptinformatie

Stamppot
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Chinese kool mét krokant gebakken kokosbananen: dat is pas een tropisch stamppotje! Met dit recept hoef je de kinderen geen twee keer te roepen om aan tafel te gaan.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Schil de aardappels en snijd in kleine blokken.

Maak de kool schoon en snijd in flinterdunne repen.

Pel de bananen.

Koken

Zet de aardappels op met water en zout en kook ze in 20 minuten gaar.

Bak intussen de spekblokjes op matig hoog vuur knapperig uit.

Verhit de boter en bak de bananen om en om in ongeveer 5 minuten goudbruin. Bestrooi ze met 2 eetlepels gemalen kokos.

Serveren

Serveer de stamppot in een grote schaal en leg de bananen er op.