stomen

Bruschetta warm & koud

Receptinformatie

Sandwich
1 personen
5-10 min
Anderen vinden dit recept

Kun jij ook altijd moeilijk kiezen of je warm of koud wilt lunchen? Maak dan deze bruschetta's die zowel warm als koud te maken zijn met dezelfde ingrediënten!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijdt 3 trostomaten in plakjes en de andere 3 in blokjes. Doe ze in aparte schaaltjes.

Hak de overige ingrediënten, knoflook, rode ui en basilicum fijn. Snijdt de mozzarella in plakjes.

Koken

Voeg de helft van de rode ui, helft van de basilicum & de knoflook toe aan de tomatenblokjes. Breng op smaak met wat olijfolie, balsamicoazijn en peper en zout.

Voeg de andere helft van de rode ui & basilicum toe aan de plakjes tomaat. Breng op smaak met peper en zout.

Snijdt 1 pistolet in plakken en beleg met de tomatenblokjes mix, bestrooi met de helft van de parmezaanse kaas. Rooster het broodjes 8 min in de oven.

Snijdt de andere pistolet ook in plakken en beleg om en om met de tomatenplakjes en plakjes mozzarella. Maak het broodje af met geraspte Parmezaanse kaas.

Serveren

Garneer beide broodjes met balsamicosiroop. Voeg ter garnering nog een blaadje basilicum toe en verse peper.