stomen

Broodje pulled paddenstoel

Dit móét je proberen!

Receptinformatie

Tussendoortje
4 personen
Lunchgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Het welbekende broodje pulled pork in een vega jasje! Je vervangt het vlees door één van onze favorieten: oesterzwammen. Maak het helemaal af met toppings als avocado, rode kool of augurk.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Trek de oesterzwammen in dunne slierten.

Snijd de knoflookteen fijn.

Meng de sojasaus en ketjap met de paprika poeder, komijn, cayennepeper en de normale peper.

Snijd de broodjes open.

Koken

Verwarm de olie in een koekenpan en bak de oesterzwammen met de knoflook.

Doe na twee minuten de saus erbij. Roer alles goed door en bak de zwammen lekker bruin en een beetje krokant.

Serveren

Leg in de opengesneden broodjes de rucola en daarop de 'pulled paddenstoel'.

Top af met knoflooksaus en koriander naar smaak.