stomen

Broccoli met champignons

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine stukjes. Bak ze langzaam gaar in een koekenpan. Voeg peper en zout naar smaak toe. Onze voorkeur gaat uit naar ene Tefal plan, want dan heb je echt maar een klein scheutje olie nodig om de aardappelen in te bakken.

In een andere koekenpan, bak je zachtjes de vinken gaar in een klontje boter.

Snijd de broccoli in kleine roosjes en de stelen in kleine stukjes. Verwarm de boter en de uitgeperste teen knoflook in een wok. Voeg de champignons in schijfjes gesneden toe. Bak 2 minuten tot de champignons gaar zijn. Schep ze uit de pan, op een bord. Doe de broccoli in de pan, roerbak ze in 3 tot 4 minuten gaar. Doe de champignons terug in de pan, roer ze nog 2 minuten mee. Warm serveren.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge