stomen

Paksoi met mie en beefreepjes

Receptinformatie

Noedels
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Kook de mie nestjes met de Ketjap Asin volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Giet ze af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.

Snijd ondertussen de paksoi in brede repen (zowel de bladeren als de steel). Pel en snijd de uien in ringen.

Snijd de lente-uien (ook het groen) in ringetjes

Koken

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels wok olie in en wok hierin de biefreepjes en de uienringen circa 2 minuten.

Voeg de paksoi toe en roerbak deze 2 minuten mee. Schep de goed uitgelekte mie erdoor en wok nog eens 3 minuten.

Serveren

Schep het gerecht op borden of in kommen. Zet de teriyakisaus en lente-ui op tafel. Eet smakelijk!