stomen

BBQ-glazing met rode bessen

My super sweet BBQ!

Receptinformatie

Dressing en saus
4 personen
Bijgerecht
10-20 min

Barbecueën met zomerfruit, wie had dacht gedacht? Met deze rode bessen glazing geef je je barbecuegerechten een zomerse boost.

Voorbereiding

Koken

Serveren

strawberry zomerfruit blueberry-single redberry Zomerfruit van 's ochtendsvroeg tot in de late uurtjes
blueberry raspberry

Voorbereiding

Was de bessen en wrijf ze boven een kom door een zeef.

Pel de knoflookteen.

Koken

Meng het bessensap met de vloeibare honing, oestersaus, (sesam)olie, (witte wijn)azijn en suiker.

Pers de knoflookteen erboven uit en klop de glazing goed door elkaar.

Breng op smaak met zout en peper.

De glazing is lekker op spareribs, ribeye, kip en zelfs ook op vis.

Wrijf de keuze van je barbecuevlees- of vis ermee in en laat 10 minuten trekken.

Serveren

Super lekker om te serveren samen met een groene salade en stokbrood.