Beste Verse Oogst-fan,

Leuk dat je de Facebook-pagina van Verse Oogst bezoekt. Via onze fanpage kom je alles te weten over groente, fruit en paddenstoelen. We vertellen uitgebreid over onze telers, de teelt van onze producten en plaatsen inspirerende recepten. Ook beantwoorden we graag al je vragen over groente, fruit en alle andere onderwerpen die jou bezighouden. Met onze pagina willen we met alle bezoekers de dialoog aangaan en horen daarom graag jouw mening. Wij vragen je hierbij wel te houden aan de onderstaande regels.

Vragen, opmerkingen en klachten

Heb je een specifieke vraag over een recept, product, een vraag aan een teler of een vraag over de teeltwijze, dan kun je deze stellen op onze Facebook pagina. Plaats geen persoonsgegevens van jezelf en ook niet van anderen, zoals telefoonnummers en adressen, in openbare berichten. Dit soort informatie zal door Verse Oogst worden verwijderd.

Heb je een persoonlijke vraag, een opmerking of klacht, dan kun je deze doorgeven via het e-mailadres info@verseoogst.nl. Wij verzoeken je dergelijke vragen, opmerkingen en klachten niet op de facebook pagina te plaatsen. Wanneer je e-mailt, krijgt alleen onze redactie deze informatie te zien en kun je veilig je persoonsgegevens achterlaten. Zij zullen proberen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Gedragsrichtlijnen

Houd je bij het plaatsen van berichten of beelden aan de algemene normen en waarden en aan de wettelijke regels. Plaats dus geen berichten of beelden die seksistisch, pornografisch, racistisch of discriminerend zijn. Deze worden door ons verwijderd. We willen met Verse Oogst onze bezoekers een platform bieden waar alle vragen, tips en discussies over groente, fruit en paddenstoelen welkom zijn. Houd hierbij wel rekening met elkaar en laat iedereen in zijn of haar waarde. Respecteer het recht van anderen om hun eigen mening erop na te houden en plaats geen berichten die beledigend, lasterlijk of kwetsend zijn. Plaats ook geen berichten die inbreuk (kunnen) maken op de persoonlijke levenssfeer van anderen, bijvoorbeeld berichten over geslacht, ras, seksuele geaardheid, religie of cultuur. Dit soort berichten of beelden zullen tevens door ons verwijderd worden. De voertaal van de Facebook-pagina is Nederlands.

Copyrights

Berichten of beelden waarvan we vinden dat deze inbreuk maken op onze rechten of op de rechten van derden, of op een andere manier schadelijk zijn, worden verwijderd. Ook kunnen berichten of reacties waarin reclame wordt gemaakt voor andere merken, organisaties of bedrijven door de redactie worden verwijderd. Er wordt niet gecorrespondeerd over verwijderde berichten. Wij stellen het op prijs als je berichten liked of deelt met je vrienden op Facebook. Het is echter niet toegestaan om beelden of (delen van) berichten van Verse Oogst te kopiëren en te delen met derden zonder Verse Oogst als bron te vermelden.

Tot slot

Verse Oogst behoudt zich te allen tijde het recht voor om reacties te verwijderen als deze door de redactie voor publicatie als ongeschikt worden beschouwd. Daarnaast kan Verse Oogst deze regels aanpassen, als blijkt dat dit nodig is. Bij schending van de regels behoudt Verse Oogst zich het recht voor om personen die zich niet aan de regels houden te allen tijde de toegang tot de Facebook fanpage van Verse Oogst te blokkeren.

Veel plezier op Verse Oogst en we horen graag je mening en vragen over groente, fruit en paddenstoelen!