De telers van Verse Oogst starten 2018 weer met een slimme vondst! Onze telers werken altijd hard aan goede ideeën om het eten van groente en fruit nóg leuker te maken. En om jou te inspireren met gemak aan je dagelijkse verse portie te komen.

Het eerste verse idee van dit jaar is een handige breekverpakking voor blauwe bessen met vier portiebakjes van 75 gram. Ideaal om mee te nemen naar je werk, strand, sportschool of voor onderweg. En ook handig mee te geven naar school als een supergezond tussendoortje! Deze makkelijke blauwe bessen zijn vanaf dit moment verkrijgbaar bij PLUS Supermarkten onder het Bio+ label.

Vorig jaar werd al een andere nieuwe verpakking uitgevonden voor al het zachtfruit, waardoor de deksel niet meer los kan schieten - de oplossing voor een grote ergernis van onze Verse Oogst fans. Met de nieuwe verpakking wordt het fruit beter en langer beschermd. Nog langer vers; daar houden we van!

Ook verassend slim: de Groente Fruitmachine

Wil je zelf je jaar starten met verse inspiratie? Geef eens een draai aan de Verse Oogst Groente Fruitmachine en laat je verrassen met smakelijke ideeën voor meer vers in je week. 

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge